Bio

La primera cosa que vaig publicar va ser una coberta per Cavall Fort, a l’any 1996. Des d’aleshores he treballat com a il·lustradora per a moltes editorials i revistes.
Tinc una àmplia experiència com a professora d’il·lustració i art, he treballat a escoles tan importants com l’Escola d’Art de la Diputació de Tarragona, l’escola Illa de Sabadell i l’escola Davinci de Barcelona, entre d’altres.
A l’any 2011 vaig quedar finalista al concurs de cartells per la Festa Major de Gràcia i a l’any 1995 vaig guanyar el concurs de cartells per la Festa Major del Carmel.
Tot el que té relació amb les arts plàstiques m'apassiona,  això m'ha fet involucrar-me a diferents projectes com:  coordinar la revista de l’associació d’il·lustradors (APIC) durant dos anys, treballar tres anys a un estudi de disseny d’estampats i crear una marca de productes estampats amb les meves il·lustracions, en col·laboració amb en Guillem M., que es diu TacaMaca.

Lo primero que publiqué fue una portada para Cavall Fort, en el año 1996.  Desde entonces he trabajado como ilustradora para muchas editoriales y  revistas.
Tengo una amplia experiencia como profesora de ilustración y arte, he trabajado en escuelas tan importantes como la Escuela de Arte de la Diputación de Tarragona, la escuela Illa de Sabadell y la Escuela Davinci, entre otras.
En el año 2011 quedé finalista en el concurso de carteles para la Festa Major de Gràcia y en el 1995 gané el concurso de carteles de la Festa Major del Carmel.
Todo lo que tiene relación con las artes plásticas me apasiona, esto ha hecho que me involucre en diferentes proyectos como coordinar la revista de la asociación de ilustradores (APIC) durante dos años, trabajar tres años en un estudio de diseño de estampados y crear una marca de productos estampados con mis ilustraciones, en colaboración con Guillem M., que se llama TacaMaca.

Principals clients/ Principales clientes:
SM  
Barcanova
Teide 
Cuadernos de Pedagogía
Descobrir Catalunya
Grup Promotor Santillana
Cavall fort
Casals
Castellnou
Baula
Publicaciones de la Autónoma
Transportes Metropolitanos de Barcelona
Dinsic Publicaciones Musicales 
Tu bebé
El suplement Vang de La Vanguardia